portfolio overzicht huisstijl logo website gerdysign index contact gerdysign sint-oedenrode
 

 

 

BLOG

blog doe jij dat ook?

DOE JIJ DAT OOK?

Vaak vragen mensen aan mij “Doe jij dat ook?”.
Ik ken ze dan al heel wat jaren en heb menig opdracht voor hen uitgevoerd, maar blijkbaar is het toch niet helemaal duidelijk wat ik allemaal doe en voor hen zou kunnen betekenen. Daarom heb ik bedacht dat daar maar eens verandering in moet komen. 

Allereerst was mijn nieuwe website, die sinds begin dit jaar online is, natuurlijk een goed begin.
Maar ook wilde ik een idee oppakken van al weer twee jaar geleden; bloggen. We zullen maar zeggen dat goed werk tijd nodig heeft, want het is nu 2018 en niemand heeft mijn eerste stappen in het bloggen ooit gezien. Hoog tijd dus om daar verandering in aan te brengen. De tekst van toen is aangepast naar de dag van vandaag en het resultaat kun je hier lezen.
Even leuk om te vertellen dat de banner bovenin betrekking heeft op het verhaal en een collage is van vakantie foto's die we in de loop der jaren gemaakt hebben.  

Het begin

Dat nadenken over bloggen is dus begonnen in de zomer van 2016, terwijl ik heerlijk in de tuin zat. Niet in mijn eigen tuin, maar in de tuin van een hele leuke imker. Je raadt het al, de bijen zoemden rond mijn hoofd en ook de vogels kwetterden er lustig op los. De sfeer was goed en ik vond het een heel spannende bezigheid.
Bloggen dus, is dat iets voor mij, wat kan dat voor mij betekenen en vooral hoe pak je zoiets aan. Gewapend met een vel papier en een potlood, hoe ouderwets, schreef ik mijn eerste gedachtenspinsels op. Het werd een gekriebel en gekrabbel maar uiteindelijk is het wel de basis geworden van dit ‘verhaal’.

En wat hieraan nu zo leuk is, is dat in al die jaren dat ik nu voor mezelf werk, het anderen geweest die mij een opdracht gaven. Het schrijven van een blog is een opdracht die ik mezelf geef. Een echte uitdaging dus, ik vind het spannend, maar nu ik zo bezig ben merk ik dat ik het wel erg leuk begin te vinden. 

 

Door Gerdy Moolenaar  |  03 11 2018

 

ansicht schrijven in barcelona gerdysign barcelona  gerdysign barcelona   gerdysign houtsnijwerk egypte

De originele vakantiekiekjes uit de banner

Barcelona  |  juli 2008
Egypte  |  september 2011  |  wand houtsnijwerk